måndag 3 november 2008

God bless America

Att vi har ett högt valdeltagande, även bland unga, i Sverige jämfört med exempelvis Usa borde vi va ganska stolta över. Å andra sidan vidtas nu åtgärder på andra sidan atlanten för att problemet skall minska och detta måste ju givetvis ses som positivt! ;)

Nu är det inte långt kvar tills valet i Usa är över och förhoppningsvis skall resultatet bringa med sig lite frid.. Jag e helt utmattad av alla nyheter som rör presidentvalet, dom tar ju aldrig slut! Det känns som att valresultatet kommer föra med sig ett lite stabilare humör även till börsen. Att försonas med den konstanta ovisheten är påfrestande för väldigt många parter och efter valet kommer det ju åtminstonne råda ovisshet om en sak mindre.



2 kommentarer:

Anonym sa...

Var i USA för en månad sedan och fick på en bröllopsfest denna kommentar från en tjej: "Har ni ett parlament i Sverige, det är väl inte demokrati?". Jag blev lite paff och svarade något i stil med "det är indirekt demokrati, vad har ni för valdeltagande i USA, 50%? I Sverige är valdeltangandet runt 80% och det finns fler än två partier att välja bland". Sedan blev hon tyst och lite stött.

Anonym sa...

shieeeeeeet asså, typ värsta debattören, totalt battlar sönder värsta bruden!

hehe förlåt.. ;)