fredag 11 juli 2008

Höstens studier blir av!

Idag har jag fått reda på att ja blivit antagen till dom företagsekonomi-studier ja sökt till höstterminen! Fan så jävla gött, har gått och vart nervös i flera dar nu.. Detta innebär att jag bara behöver läsa 1,5 år till för att få ut en treårig kandidatexamen i företagsekonomi. Jävlar va nice. Sen ska ja försöka smäcka på ett år till så man får en magister i ledarskap också. Men det får bli ett senare beslut.

High-five! :)


2 kommentarer:

Gustav sa...

Grattis! (Inte för att jag tycker att dina ekonomikunskaper är under måliga eller så, men alla kan vi ju förbättras). ;)

Skall du plugga i Göteborg eller nån annanstans?

Kul att din blogg börjar ta sig förresten, skall nog rekommendera den nån dag när jag får tid. Hoppas du utvecklas till att bli den kvinnliga motsvarigheten till miljonär före 30 (som letar efter whiskyrester i jackan hos en sovande a-lagare och säger till killen du träffar att proteiner faktiskt inte skall slösar bort hur som helst).

Anonym sa...

Hehe tack så mycket! Nej ja ska plugga på högskolan i trollhättan men bo kvar där ja bor nu i gbg.. Efter sommarn skulle dom tydligen öppna upp för mer tågtrafik mellan trollhättan och gbg så dom skulle gå varje halvtimme eller mer så det känns inte som att själva pendelgrejen kommer bli så jobbig ändå hoppas jag.. Men andra terminen eller tredje byter ja gärna till gbg. Mycke högre antagningspoäng här dock..

1. Proteiner SKA inte slösas bort hur som helst ju!
2. Sno från en a-lagare.. Kul att höra att folk har så höga tankar om mig... tack gustav. ;)