onsdag 23 juli 2008

Fröken-B hissar och dissar

Veckans hiss: Netto, Lidl och ÖoB. Eftersom jag gått och lite smått blivit stammis på närmsta statoil-mack det senaste har mat-inköpen blivit lite dyrare än nödvändigt. Och det är naturligtvis en horibelt stor underdrift. Det har blivit hutlöst dyrt! F.o.m nu är det lågpriskedjorna som gäller igen för hela slanten.

Veckans diss: Vissa anonyma stolpskott som fått för sig att Miljonär innan 30's kommentator-fällt är en slags öppet chatforum om sparande, investerande och hans "dåliga" affärer. Men det e ju bara att sluta läsa där då, kan man tycka. Ja det kan man men vissa spottar ju ur sig precis vad som helst och är så totalt meningslöst provocerande att ja bara inte kan låta bli... =)



3 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig blogg, även om jag tycker att din andra är rätt underhållande den med :-)

Kan du inte skriva ett inlägg om vad du har för mål och strategier?
Exempelvis korta/långa placeringar, månadssparande, aktier vs. fonder osv. Intressant att höra vad folk har för planer och strategier för att nå sina mål.

Anonym sa...

Hehe, tack du. Tanken va att ja skulle försöka va lite seriösare i denna blogg eftersom den rör ett allvarligare ämne och ja dessutom låter min spontanitet gå lite överstyr i den andra ibland. Känner dock att det kanske var lättare sagt än gjort... :)

Absolut, önskemålet är mottaget.

Anonym sa...

Spontanitet skadar inte, så länge du kan hålla huvudet kallt när det gäller affärer. :-)