fredag 18 december 2009

Ökat i Pilum

Dubblade mitt innehav i Pilum idag på 1,02kr så numera har ja 10.000st á 1,06kr. Det ryktas om att klimatmötet i Köpenhamn går dåligt vilket antagligen är en bidragande orsak till de senaste dagarnas nedgång i aktien. Ett enat avtal med hårdare regler och stöd av alla inblandade länder hade givetvis varit ett drömscenario men vi får se vart de slutar.

torsdag 10 december 2009

Ökat i bong

Bong har tappat 15-20% från de senaste månadernas högsta noteringar och idag är den nere och plaskar på 20-sträcket så ja passade på att öka mitt innehav med 200st på 20,50kr. Senaste tidens nedgång tolkar jag som att marknaden blev lite besviken på Q3rapporten eftersom man (min åsikt om andras åsikt) tagit för givet att den ökade vinsten och omsättningen nästa år skulle rullat in tidigare. Men i nuläget uppfattar jag det alltså som att man kommer få vänta tills kanske andra eller tredje kvartalet 2010 för att få se dom där siffrorna. Who knows. Inte jag.

torsdag 3 december 2009

På jakt efter årets nyårsblåsa

OMG hitta precis väääärldens sötaste klänning som ja blev lite kär i och som ja kan tänka mig som nyårsklänning. Årets nyår ska firas på Orust (ö på västkursen *hej-jag-tror-att-alla-mina-läsare-är-totalt-oallmänbildade*) med barndomstjejgänget och vid sådana tillfällen kan man aldrig klä upp sig för mycket. Dessutom till det rimliga priset av 50 dollar! Alltså 350 spänn.. HELLOOOOO


Sen att jag fortfarande har 3 gravidkilon kvar och det vankas julbord i en månads tid, det tycker jag vi låter vara osagt för denna gång.